Vyhřívané venkovní schodiště, aneb sbohem odklízení sněhu

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Ačkoliv se z krásných a teplých dní budeme těšit ještě pár měsíců, není na škodu se již nyní připravit na zimu. Určitě máte dost věčného zametání sněhu na venkovních schodech, příjezdové cestě či na přístupovém chodníku. Odklízení sněhu se zbavíte jednou pro vždy instalací vyhřívání pod kamenný koberec TopStone.

Kamenné koberce TopStone vynikají výbornými vlastnostmi v letních i zimních měsících. V zimě lze povrch bez problémů solit a zbavit se tak případné námrazy. Jakmile ale přijde větší sněhová nadílka, nezbývá než vzít hrablo a sníh odklidit.

Práci si ale podstatně zjednodušíte instalací topných rohoží, které venkovní schodiště, chodník či garážové stání spolehlivě zbaví sněhu.

Vyhřívané venkovní kamenné koberce

Stejně jako jsou interiérové kamenné koberce vhodné pro instalaci podlahového topení, lze speciální vytápění v podobě elektrických topných rohoží instalovat i pod venkovní kamenné koberce.

Výhodou vyhřívané příjezdové cesty je ulehčení práce při solení námrazy a hlavně snadnější vyjíždění automobilem z garáže. To ocení především majitelé zapuštěných garáží s výjezdem do kopce.

Elektrické topné rohože v kamenném koberci se kromě vjezdů do garáží instalují také na venkovní schodiště, nakládací rampy a chodníky k bytovým domům nebo úředním budovám.

Instalace venkovního vyhřívání chodníků

Přímo ukázkovou instalaci vytápění venkovního koberce TopStone provedli naši polští kolegové ze společnosti Carpestone, kteří vyhříváním vybavili venkovní schodiště. Podívejte se na realizaci na přiložených fotografiích.

   

 

Pokud si přejete instalovat vyhřívání chodníku nebo příjezdové cesty, myslete na to dříve, než začnete pokládat samotný kamenný koberec TopStone. S postupem instalace vám rádi poradíme, stačí kontaktovat naše specialisty.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.00 hod.