Z předzahrádky se stalo nádherné místo pro relaxaci

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Z předzahrádky se stalo nádherné místo pro relaxaci

V posledních letech nově vznikající bytové domy nabízí majitelům přízemních bytů zvětšený užitný prostor o praktickou předzahrádku. Pokud zrovna předzahrádku vlastníte, nechte se inspirovat jednoduchou a efektivní úpravou.

Při výběru povrchu předzahrádky myslete na jeho údržbu

Jestliže předzahrádka disponuje velikostí pouze několika metrů čtverečních, je zbytečné na ni sadit trávu. Její údržba by vám dělala akorát starosti, a navíc by nebylo kam uklidit sekačku.

Místo travního koberce raději zvolte kamínkový povrch TopStone. Kromě jeho unikátního povrchu je jeho obrovskou předností výborná vodopropustnost. Veškerá voda se vsakuje do podloží, tudíž se na povrchu netvoří nepříjemné kaluže. Po dešti je povrch rychle suchý a hlavně podlahu nemusíte spárovat a vybavovat odvodňovací vpustí.

Jak se staví sen s TopStone

Právě instalaci kamínkového povrchu na předzahrádku zvolili designéři v televizním pořadu „Jak se staví sen“. Jejich úkolem bylo proměnit malou garsonku a vytvořit venkovní funkční prostor, který bude sloužit pro odpočinek i relaxaci.

Venkovní předzahrádka s nevzhlednou dřevěnou podlahou byla většinou nevyužitá. Pracovníci společnosti TopStone starou podlahu demontovali a přímo na nezpevněný povrch položili kamenný koberec TopStone za pomoci výztužné mříže TopMesh, která je pro tyto účely vhodná. Samotná pokládka je natolik snadná a rychlá, že ji zvládnete doma úplně sami.

Přibližně po 6 až 12 hodinách, kdy je povrch pochozí, stačilo na předzahrádku umístit stůl, židličky, pár zahradních květináčů a okouzlující místo bylo na světě. Zvolený vzor podlahy Grigio Occhialino navíc výborně ladí se zahradními doplňky.

O tom, že se designéři svého úkolu zhostili na výbornou, se můžete přesvědčit ve videu, které je k vidění zde.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.