Výběr podlahy do wellness místností?

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Neexistuje mnoho způsobů, které po náročném týdnu poskytují tolik uvolnění, jako právě sauna. Saunování příjemně uvolní tělo a poskytne dostatek prostoru pro relaxování a čerpání nové energie. Pravidelným saunováním navíc posílíte svou imunitu. Není proto divu, že se wellness centra těší velké oblibě.
V posledních letech je na vzestupu trend instalování malých saun do bytů a na zahrady či terasy rodinných domů. Infrasaunu pro dvě až tři osoby pořídíte již od několika tisíc. Za pravou finskou saunu si budete muset připlatit.

Jakou zvolit podlahu?

Před pořízením sauny, ale nejdříve myslete na vhodnou podlahu okolo sauny. Na její požadavky jsou kladeny zvýšené nároky. Podlahová krytina, na které bude sauna stát, musí mít vyšší nosnost. Zároveň by měla být voděodolná, jelikož v blízkosti sauny se počítá s osvěžovací kádí nebo sprchou. A za třetí, podlaha nesmí chladit na bosé nohy.
Zcela nevhodným jsou laminátové a dřevěné podlahy, které nejsou voděodolné a nedisponují požadovanou nosností. Na řadu tak přichází klasické keramické dlaždice, které bohužel chladí a za mokra nebezpečně kloužou. Navíc nepůsobí příliš moderním dojmem.

Nadčasový design kamínkových povrchů

Vedle toho můžete zvolit zcela neotřelý design v podobě kamenných povrchů TopStone. Přírodní povrch působí moderně a výborně doplňuje dřevěné sauny.
Bezespárový kamínkový povrch snese vysoké zatížení, s uzavřenou strukturou TopStone Clear je voděodolný, a navíc je velmi příjemný na dotek bosou nohou. Pro zlepšení komfortu ve vaší wellness místnosti, lze pod kamenný koberec TopStone nainstalovat podlahové topení.
Kamínkový povrch je tak vhodný i pro komerční wellness centra a solné jeskyně. Přesvědčte se sami, jaký originální design se podařilo vytvořit našim zákazníkům.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.