TopStone renovoval schody v pořadu Vychytávky Ládi Hrušky

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

V nedávném díle televizního pořadu Vychytávky Ládi Hrušky byly na scéně kamenné koberce TopStone. Naši specialisté provedli renovaci venkovních schodů. Podívejte se na průběh aplikace kamenného koberce a dokonalou proměnu starých schodů.

V pořadu Vychytávky Ládi Hrušky jsme renovovali venkovní schody, na kterých byly dříve keramické dlaždice. Ty v zimě namrzaly a nebezpečně klouzaly. Promrzání dlaždic zároveň způsobilo jejich odtržení a přispělo k degradaci pochozí vrstvy.

Rychlá renovace s dlouhou životností

Aby se situace neopakovala, použili jsme na opravu schodiště kamenný koberec TopStone, který nepromrzá, výborně odvádí vodu a je jednoduchý na aplikaci. S kamenným kobercem zároveň v jednom kroku vyrovnáte podklad a zhotovíte finální nášlapnou vrstvu.

Největší výhodou kamenných koberců je jejich mrazuvzdornost, protiskluznost, drenážnost, snadná tvarovatelnost a dlouhá životnost. Díky tomu jsou kamenné koberce vhodné na venkovní terasy, zahradní chodníky i okolo bazénů.

Kamenné koberce TopStone jsou vhodné také do interiérů. A to především do koupelen, na chodby, do kuchyní či za kuchyňskou linku. Pochozí plochy v interiérech doporučujeme uzavřít speciálním gelem TopStone TopGel, který strukturu povrch uzavře a ochrání před nečistotami a vodou.

S podzimem venkovní rekonstrukce nekončí

Obáváte se, že na podzim již venkovní aplikace kamínkového koberce nestihnete? Nemusíte mít strach! Kamenné koberce lze běžně aplikovat až do minimálních teplot okolo 10 C°. Se speciálním pojivem lze kamínkový povrch TopStone pokládat i při teplotách okolo 0 C°. Dříve než přijdou první mrazy, stihnete renovace schodů, chodníků, či svislých podstupnic, obložení schodišť i domovních soklů.

Na video z povedené renovace schodiště se podívejte na přiloženém odkazu.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.