Široké využití systémů TopStone

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

S příchodem jara se naplno rozbíhají rekonstrukce bytů, úpravy zahrad a také výstavba nových domů. Při všech pracích se neobejdete bez stavebního materiálu a nejrůznějších přípravků. V dnešním blogu přinášíme shrnutí, co vše vám TopStone může nabídnout a tím také ulehčit práci a vylepšit váš domov.

Kamenný koberec

Kamenný koberec TopStone je unikátním materiálem, který se skládá z přírodních říčních oblázků, mramorových nebo perleťových kamínků a pryskyřicového pojiva. Díky tomuto složení vzniká designová podlaha s jedinečnými vlastnostmi. Povrch nechladí, je pevný a odolný vůči chemikáliím i proti poškození.

Kamínková podlaha je vhodná do interiérů i exteriérů. V bytech se používá v koupelnách, kuchyních, obytných místnostech, chodbách, garážích či zimních zahradách. U venkovního použití se kamenný koberec TopStone pokládá na terasy, okolo bazénů nebo na chodníky, příjezdové cesty i automobilová stání.

Stěnový systém

Stěnový systém TopStone TopWall vychází z kamenného koberce a jeho složení je přizpůsobeno aplikacím na svislé povrchy. Se stěnovým systémem TopStone proto vytvoříte nádherné kamenné stěny v obývacích místnostech nebo na chodbách. TopStone TopWall zároveň nahrazuje klasické dlaždice, tudíž systém lze použít pro obložení stěn za kuchyňskou linkou nebo koupelen a sprchových koutů. Se stěnovým systémem také zrenovujete krbové sokly.

Kromě vnitřního použití je stěnový systém vhodný pro renovaci plotových podezdívek, venkovních soklů a stěn okolo vchodových dveří.

Nezpevněné plochy

Kamenný koberce TopStone v podobě systému pro nezpevněné plochy nabízí také řešení pro municipální plochy, naučné stezky nebo chodníky v parcích, na městských sídlištích i na zahradách. TopStone systém pro nezpevněné plochy je snadný na pokládku a nevyžaduje instalaci obrubníků. Unikátní vlastností kamenného koberce je vodopropustnost. Není proto nutné vytvářet žádná odvodnění, protože voda přirozeně vsakuje do podloží.

Balkonový systém

Pro renovaci balkonů, lodžií a vstupních ramp je určený balkonový systém TopStone, který vyniká zkrácenou dobou aplikace a velmi nízkou hmotností spádové vrstvy. Balkonový systém zároveň disponuje výbornými tepelnými i zvukovými izolačními vlastnostmi, které snižují kročejový hluk až o 20 dB.

Stavební chemie

Přípravky z řady stavební chemie jsou určeny na opravy betonových a minerálních podkladů a na renovaci podlahových ploch v garážích, úpravu designových bytových i nebytových prostor, technických místností v průmyslových i zdravotnických zařízeních.

TopStone Plastbeton se používá k opravě výtluků a prasklin na betonových podkladech, zatímco epoxidové samonivelační stěrky a nátěry slouží k renovaci podlahových ploch a zlepšení jejich vlastností v podobě vyšší zatížitelnosti a chemické i mechanické odolnosti.

Ať už budete rekonstruovat byt, sklep či garáž nebo vylepšovat zahradu a venkovní terasy, pak při práci vždy oceníte široké využití systémů TopStone.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.