Romantické osvětlení venkovních chodníků TopStone

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Dlouhé večery přímo vybízí k romantickému venkovnímu posezení. Aby požitek byl co největší, nechte vyniknout přirozenou krásu zahrady v decentním osvětlení. Pomůže k tomu osvětlení, které lze instalovat do kamenného koberce TopStone.

Pravá večerní romantika se samozřejmě odehrává za svitu svíček. Ne všude však lze svíčky rozmístit a z bezpečnostních důvodů to není ani vhodné. Proto svíčku umístěte pouze na stůl nebo na takové místo, které máte neustále pod dohledem.

Co však můžete bez starostí nechat svítit třeba celou noc je venkovní LED osvětlení, které decentně osvětlí solitér v zahradě, fasádu domu nebo zahradní chodník, terasu či altán. Příjemná hra světla a stínů promění po setmění váš domov v nové okouzlující místo.

Pro osvětlení příjezdových cest, zahradních chodníků či teras lze LED světla instalovat přímo před pokládkou kamenného koberce TopStone. Ostatně kamenný koberec je k instalaci osvětlení jako stvořený. Díky tvárné směsi snadno obložíte a zakryjete vše, co nemá být vidět. Osvětlení je možné zvolit jak bodové, tak v podobě nejrůznější světelných sloupků.

Večerní procházkou po prosvětleném zahradním chodníku z kamenného koberce TopStone si budete doslova připadat jako v ráji. Navíc prostřednictvím zmíněných LED světel, která disponují širokou škálou odstínů a teploty barev, lze docílit zajímavých světelných efektů.

Možnosti instalace podlahového osvětlení

Kamenný koberec TopStone oproti jiným podlahám umožňuje poměrně snadnou instalaci podlahového osvětlení. K instalaci osvětlení lze například využít speciální listely TopStone, pod které se umístí pásek s LED světly.

Druhým řešením s větší intenzitou světla je zabudování bodových světel. Před pokládkou podlahy TopStone na místa plánového rozmístění světel instalujte elektrikářské plastové krabičky a chráničky s rozvody elektrických vodičů. Po vytvrzení podlahy do krabiček instalujete LED bodová světla. Před pokládkou nezapomeňte na správný vývod elektroinstalace, který vždy důkladně utěsněte před vniknutím vlhkosti. Samotnou elektroinstalaci svěřte oprávněným elektrikářům.

Veškeré dotazy ohledně instalace osvětlení do kamenného koberce TopStone vám rádi zodpovíme.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.