Proměňte svou koupelnu k nepoznání během jednoho víkendu

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Čas, ani módní trendy bohužel nezastavíme. Co se nám líbilo před třiceti lety, již bohužel dávno odvál čas. Zub času jde vidět především na koupelnách. Přestože nám koupelna vyhovuje, posteskneme si, že by stačilo pouze vyměnit obklady. Myslíte, že je to nemožné? Nikoliv! Poradíme, jak zvládnout rychlou a nenáročnou rekonstrukci koupelny bez bourání a během jednoho víkendu.

Zapomeňte na drahou a náročnou rekonstrukci koupelny

Také vás při myšlenkách na rekonstrukci koupelny napadají náročné bourací práce spojené se spoustou nepořádku? Nebo finančně náročné investice, které vyžadují kompletní výměnu sanitárního vybavení a koupelnového nábytku? Pak nemějte obavy. Na tyto a podobné myšlenku můžete v klidu zapomenout.

Pokud vám současná koupelna vyhovuje, obklady pevně drží, rozvody elektřiny a vody jsou v pořádku, není nutné koupelnu bourat. Stačí pouze na původní obklady aplikovat kamenný koberec TopStone systémem TopWall.

Rychlá a elegantní renovace za pár korun

Ano, čtete správně. Díky novým materiálům v podobě stěnového systému TopWall provedete renovaci koupelny bez bourání a dalších náročných stavebních prací.

Stačí koupelnu vyklidit, demontovat nábytek a na původní obklady nanést nový povrch TopStone TopWall. Tento nástěnný systém tvořený z říčních oblázků nebo mramorových kamínků je určený pro přímou aplikaci na všechny typy podkladů. Včetně keramických obkladů.

Samotná aplikace nástěnného systému přitom koupelnu nijak nezmenší. Doporučená tloušťka povrchu je pouhých 0,8 – 1 cm. Obrovskou výhodou je samotná rychlost aplikace. Koupelnu lze nástěnným kamenným kobercem obložit během jednoho dne. A na druhý den už jen uzavřete strukturu materiálem TopGel, abyste zabránili průsaku vody a můžete provádět dokončovací práce a instalaci koupelnového vybavení.

Dokonalý povrch bez nerovností

Podobným způsobem lze koupelnu renovovat nalepením druhé vrstvy obkladů. Velkoformátové, ale i klasické obklady ale vyžadují naprosto rovný podkladový povrch. Naproti tomu kamenný koberec TopStone rovný povrch nevyžaduje. Díky jeho tvarovatelnosti naopak snadno zakryjete a vyrovnáte nerovnosti původního obkladu.

Drobné dodělávky nejsou překážkou

Nový povrch se samozřejmě neobejde bez několika dalších úprav v podobě nového napojení armatur, nebo elektrických vypínačů. Můžete však být v klidu. Šikovný kutil zvládne instalaci prodloužení vodovodních armatur či výměnu elektrikářských krabic za hlubší. Vše je běžně prodejné a dostupné.

Vaše sny o nové koupelně mohou díky novým materiálům lehce nabýt reálných obrysů. Proměňte starou koupelnu v novou a moderní oázu, ze které se budete těšit každý den.

Kompletní výhody nástěnného systému naleznete na stránce TopStone TopWall. Pro více informací nás kontaktujte.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.