Proč zvolit pokládku kamenného koberce od profesionálů?

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Profesionální pokládka kamenného koberce TopStone

Již mnohokrát bylo zmíněno, jak je pokládka venkovního i vnitřního kamenného koberce jednoduchá. Pokud si i přes to stále nejste jistí v článku Jak na pokládku kamenného koberce TopStone se o pokládce vše dozvíte.

Pokládka kamenného povrchu TopStone nebyla nikdy jednodušší

Přesto, ne každý je kutil, a ne každý si přeje využít volný čas k úpravám podlah, zahradních chodníků nebo přímo realizaci nové podlahy na terase nebo okolo bazénu. Pokud i vy patříte k těm, kteří svůj čas raději věnují rodině, nebo váš zdravotní stav neumožňuje fyzickou práci, pak nezoufejte.

Součástí našich služeb je také pokládka kamenného koberce TopStone. Po celé České republice a Slovensku disponujeme certifikovanými partnery pro pokládku kamenných povrchů, kteří pro práci s materiálem TopStone byli zvlášť vyškoleni.

 

Proč zvolit pokládku kamenného koberce od profesionálů?

Jedním z důvodů proč na pomoc přizvat profesionály je úspora času. Malé povrchy a drobné pokládkové práce zvládnete sami. Jestliže ale pokládáte větší plochy nad 12 m2 a nepřejete si pokládku rozdělit do několika fází nebo přímo do několika dní a místo toho chcete mít veškeré práce hotové do jednoho dne, je vhodné uvažovat o pomoci odborníků.

Druhým důvodem je také jistota kvality pokládky a realizace veškerých detailů. Při větších plochách totiž snadno ztratíte koncentraci, zaměříte se pouze na co nejrychlejší dokončení práce a může vám uniknout důraz na kvalitu pokládky a precizní vyhlazení povrchu.

Pokud si přejete využít služeb vyškolených odborníků, využijte náš kontaktní formulář. Nezávazně vám vyhotovíme cenovou nabídku prací a doporučíme nejbližšího pokladače ve vašem okolí.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.