Představení maskota Stounyho

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Představení maskota Stounyho

Vážení čtenáři, dovolte nám oznámit radostnou zprávu. Náš kolektiv rozšířil nový a netradiční spolupracovník, který bude mít na starost hrdé reprezentování značky TOPSTONE a zároveň bude přinášet praktické rady o kamenných kobercích.

Novým pomocníkem je náš maskot Stouny, který pochází z rodu tlapek. Stouny se narodil teprve před dvěma lety, v roce 2013, ale protože na rozdíl od lidí rychle dospívá, může nám pomáhat už nyní. Duchovním otcem Stounyho je student Kuba, díky kterému náš malý maskot mohl spatřit lidský svět.

Stounyho zvídavé dětství

Od útlého věku si Stouny hrával na kamenném koberci. Barevné oblázky ho fascinovaly natolik, až jim později zcela podlehl.

Jakmile se Stouny naučil číst, vybíral si jen knížky o minerálech, které četl jedním dechem. V tu dobu na svůj věk nebývale zmoudřel, a když se ho Kuba ptal, čím chce být, až dospěje, odpověď byla jasná: „chci pracovat s kamením“.

Kubu tak napadala povolání sochaře nebo střelmistra v kamenolomu. To však byla těžká povolání, která pro malou tlapku nepřipadaly v úvahu. A proto Kuba Stounymu poradil, ať se Stouny pilně učí a vzdělává ve svých zájmech, práce snů pak přijde sama.

Cesta za prací snů

Uteklo pár let, a protože se malý Stouny stal odborníkem na oblázky v celém širokém okolí, šel zkusit štěstí k největšímu výrobci kamenných koberců v zemi, k firmě TopStone, kde byl k velkému štěstí přijat.

Do té doby ale Stouny neměl jméno, doma mu jednoduše říkali tlapka. Jakmile ale tlapka nastoupil do práce, kolegové mu vybrali přezdívku. A protože má rád minerály a oblázky, začali mu říkat Stouny.

Nyní je Stouny naším nejveselejším spolupracovníkem, který točí videa a na Facebooku čile radí zákazníkům. Pokud si nevíte s něčím rady, zeptejte se Stounyho, který má na vše správnou odpověď.

Stouny se už od malička červená, není to však tím, že by se styděl. Právě naopak, Stouny má rád lidi a rád se ukazuje.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.