Penetrace podkladu s TopFix Interiér

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Před pokládkou interiérové kamínkové podlahy TopStone je důležité provést penetraci podkladu. Slouží k tomu penetrační a nátěrová hmota TopFix Interiér.
TopFix Interiér je unikátní penetrační materiál, který slouží pro pevnější fixaci interiérového kamínkového povrchu TopStone k podkladu.

Výhody penetrační hmoty

TopFix Interiér je vhodný k aplikaci na všechny druhy podkladů, které jsou určeny pro pokládku povrchů TopStone. Jsou to především staré povrchy z betonu, anhydritu nebo kamene, ale také kovu, dřeva a keramiky. TopFix Interiér zároveň zpevňuje podkladovou vrstvu, slouží k hloubkovému zpevnění prasklin a je vhodný jako vazná vrstva pro hydroizolaci TopPur. Zvyšuje přilnavost dalších aplikovaných vrstev.
Penetrační hmota bezpečně izoluje zbytkovou vlhkost podkladového materiálu, může se aplikovat i na nevyzrálé betony, nejdříve však pět dní od betonáže a je vhodná pro instalaci podlahového topení.

Snadná aplikace

TopFix Interiér je dvousložkový, nízkoviskózní materiál, který se připravuje důkladným smícháním obou složek. Po smísení se penetrační hmota nanáší natěračským válečkem, štětcem nebo gumovou stěrkou. TopFix Interiér lze také aplikovat stříkáním metodou AIRLESS.
Při pokojové teplotě penetrační hmota velmi dobře tuhne a je vhodné ji zpracovat do třiceti minut od smísení. Pro snadnou aplikaci si proto připravte jen takové množství materiálu, které za půl hodiny spotřebujete.

Další výhody TopFix Interiér

Funguje jako 2 v 1 - penetrační nátěr nebo finální pigmentový podlahový nátěr (RAL 7035), bezprašný nátěr, kterým vytvoříte povrch beze spár ze snadnou údržbou. Využití je možné jak v interiéru tak v exteriéru.

Zdravotně nezávadný

Penetrační a nátěrová hmota TopFix Interiér je maximálně šetrná k životnímu prostředí.
Veškerá doplňková chemie TopStone neobsahuje toxické nonylfenoly.

 

Balení TopFix Interiér

2,5kg, 5kg, 7,5kg

realizační sada s dárkem 5kg

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.