Novinka: Dekorativní omítky TopStone DecorSand Systém

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

TopStone uvádí na trh produktovou novinku, kterou je dekorativní omítka TopStone Decor SandSystém.  Nový omítkový systém slouží k realizaci venkovních i vnitřních dekorativních omítek. Dekorativní omítky TopStone vynikají vysokou kvalitou, snadnou aplikací a širokou škálou barevných odstínů. Přesvědčte se, v čem je omítkový systém TopStone unikátní.

 

Společnost TopStone rozšiřuje produktovou nabídku, která se specializuje na rekonstrukce podlahových povrchů, realizaci teras, zahradních chodníků či stěnových systémů a interiérových podlah. Novým produktem jsou dekorativní omítky DecorSand Systém. Jejich povrch tvoří akrylátové pojivo a barevný křemičitý písek s frakcí 0,8 až 1,2 mm.  Omítky jsou určeny pro povrchové úpravy stěn a omítání soklů, portálů, pilířů a sloupů. Omítkový systém TopStone je vhodný také pro soklové části vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů.

Široké využití s jednoduchou aplikací

K přednostem dekorativní omítky TopStone patří vysoká funkčnost, široké využití a jedinečný design. Křemičitý písek je dostupný v široké škále barevných odstínů, které lze kombinovat s barevnou paletou kamenných koberců TopStone. K dalším výhodám patří jednoduchá aplikace svépomocí a malá spotřeba na 1 m2.

Dekorativní omítky TopStone odolají povětrnostním vlivům i běžnému znečištění. Omítka je zároveň nenáročná na údržbu. K vyčištění stačí použít prachovku, případně tlakovou vodu s teplotou vody do 40 °C. V případě velkého znečištění lze údržbu provádět také běžnými čisticími prostředky.

Špičková kvalita garantovaná vlastním vývojem

Za vznikem omítkového systému TopStone Decor SandSystém stojí několikaletý vývoj patentované technologie pojiva, pečlivé laboratorní testování a zátěžové zkoušky kvality. Díky vlastnímu vývoji garantujeme výborné užitné vlastnosti, vysokou kvalitu a ekonomickou vydatnost materiálu. Celý systém je navíc šetrný k životnímu prostředí, neboť neobsahuje toxické nonylfenoly a je zdravotně nezávadný. Zkrátka unikátní a poctivé řešení.

Podívejte se na nabídku dekorativních omítek TopStone. Před samotnou realizací doporučujeme použít akrylátovou penetraci Acryl DecorPrimer.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.