Nepodceňujte význam penetrace. Aplikaci zjednodušuje komfortní TwinPack balení

Dříve než se pustíte do pokládky kamenného koberce nebo nanášení stěnového systému TopWall, nezapomeňte na penetraci podkladového povrchu. Penetrace podklad zpevňuje, izoluje zbytkovou vlhkost a slouží k lepší fixaci kamenného koberce TopStone k podkladu.

Penetrace vhodná pro každý povrch

V naší nabídce naleznete dva druhy penetrací pro kamínkové podklady. Do interiérů je určena penetrace TopFix Interiér. Pro venkovní plochy zvolte penetraci TopFix. Penetraci pořídíte v praktickém TwinPack obalu, který zajišťuje snadné promíchání a následnou aplikaci.

Tyto penetrace jsou vhodné k aplikaci na všechny druhy povrchů. Jsou to především staré nestabilní povrchy z betonu, anhydritu nebo kamene, ale také kovové, dřevěné a keramické podklady.

Dvousložková penetrace je charakteristická šedou barvou a nízkou viskozitou. Zároveň neobsahuje toxické nonylfenoly a je šetrná k životnímu prostředí.

Zpevňuje podklad a hloubkové praskliny

Penetrace má nezastupitelný význam na výslednou kvalitu povrchu. TopFix nejenže zpevňuje podkladový povrch a hloubkové praskliny, ale také slouží jako vazná vrstva pro hydroizolaci TopPur.

Dvousložková penetrace TopStone TopFix bezpečně izoluje zbytkovou vlhkost podkladového materiálu. Aplikace je proto možná i na nevyzrálé betonové povrchy. Nejdříve ale pět dní od betonáže. Více informací najdete v materiálových listech.

Výhody penetrace TopFix

  • zpevňuje podklad
  • izoluje zbytkovou vlhkost
  • vhodná na nevyzrálé i staré betony

Důmyslné balení zjednodušuje aplikaci

Nízkoviskózní, dvousložková penetrace vyniká snadnou aplikací. Na TwinPack obalu stačí odejmout dělící sponu, která odděluje jednotlivé složky. Zabalený obsah jednoduše promísíte dlaněmi a můžete aplikovat. Na podklad se penetrační hmota nanáší natěračským válečkem, štětcem nebo gumovou stěrkou. TopFix Interiér lze aplikovat také stříkáním metodou Airless.

Při pokojové teplotě penetrační hmota velmi dobře tuhne a je vhodné ji zpracovat do čtyřiceti minut v exteriéru a třiceti minut v interiéru od smísení obou složek.

Proč penetrovat sledute  zde

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.00 hod.