Nechte domovem prostoupit vánoční atmosféru s doplňky TopStone

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

S adventní dobou přichází čas na vánoční výzdobu našich domovů. Inspirujte se jednoduchými tipy, se kterými během chvíle vykouzlíte parádní vánoční atmosféru.

Podmanivá vůně

K vánoční atmosféře patří příjemně provoněný byt, a to nejen vůní pečeného cukroví. K výzdobě interiérů se proto nebojte používat přírodní materiály. Chvojí na adventním věnci provoní byt podmanivou lesní vůní, kterou doplňte sušenými pomerančovými plátky a skořicí.

Plátky sušeného pomeranče se skořicí naaranžujete na dekorační misky nebo později zavěste na vánoční stromeček. Vůně se nádherně rozplyne domovem a vytvoří útulnou atmosféru, do které se celá rodinu bude ráda vracet.

Romantické osvětlení

Druhým bodem vedoucí k proměně bytu ve vánoční oázu klidu je vhodné osvětlení. K romantické relaxaci i odpočinku po náročném dni je ideální tlumené světlo z více zdrojů. Těmi mohou být stolní lampy a hlavně svíčky. Plamen svíčky totiž vydává příjemné teplé světlo, které člověka uklidňuje.

Obývací místnost rozjasníte nejen zapálenými svíčkami na adventním věnci, ale také volně stojícími svícny s čajovými svíčkami.

Tip na rychlou výrobu svícnu

Rychle a jednoduše vyrobíte svícen ze skleněné dózy, do které na dno nasypete mramorové kamínky TopStone, minerální krystaly nebo křemičitý písek.

Skleněnou dózu přibližně do poloviny vyplňte oblázky.
Na vrstvené kamínky umístěte čajovou svíčku.
Svíčku opatrně obsypte křemičitým pískem.

Pomocí kombinace kamínku a písku můžete vytvářet jednotlivé vrstvy a zajímavé přechody. Takto vyrobený svícen zpestří interiér a díky sklu nebude hrozit riziko převržení svíčky a rozlití vosku.

Ručně vyráběné vánoční ozdoby TopStone

K vánoční výzdobě nesmí pochopitelně chybět adventní věnce a svícny. Ty jsou každým rokem nápaditější a nebojí se využívat i netradičních materiálů. V našem eshopu jsme pro vás připravili mnoho originálních a ručně vyráběných kamenných dekorací TopStone.

Interiér příjemně rozzáří originální adventní svícny Topstone či svícen se sobem. A pro ozdobení štědrovečerní tabule nabízíme jedinečné vánoční ozdoby TopStone v podobě hvězdiček, zvonečků a rybiček.

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.

8.5.2024 - ZAVŘENO - státní svátek!!!