Modernizace saunového světa

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

S přicházejícím podzimem stoupá návštěvnost saunových center, která jsou vhodná nejen pro posílení imunity, ale také k příjemné relaxaci a uvolnění po náročném pracovním týdnu.

I když nikdy nebudeme v saunování tak zběhlí jako ve Finsku, tak i u nás se počet saun postupně zvyšuje. Relaxační saunové světy již nejsou pouze předností aquacenter, ale doplňují nabízené služby také hotelům a rodinným penzionům.

Sprchám dodají moderní vzhled kamínkové stěny

Saunování není pouze o samotné sauně, ale také o správném procesu odpočívání, které zabírá přibližně 2/3 z celého saunování. Jelikož by sauna měla blahodárně působit i na naše smyslové vjemy, je důležité tomu přizpůsobit i okolí.

Pozitivně působí nejen vonné esence, které se do saunových kamen přidávají, ale neméně důležitý je také hmatový a vizuální vjem. Vůbec nepůsobí dobře, když z příjemně vyhřáté sauny vstoupíte do klasických sprch s bílými a chladivými obklady.

Místo toho je přívětivější prostředí, které v sobě skloubí přírodní a přitom moderní materiály doplněné tlumeným osvětlením, které zachovává určitou intimitu. Přesně k vytvoření moderních sprchových koutů a okolí osvěžovacích bazénků je vhodný kamínkový stěnový systém TopStone TopWall.

Stěnový systém vyniká nejen luxusním designem, ale také bezespárým povrchem, který je snadný na čištění a odolný vůči tvorbě plísní.

Odpočívárny s vyhřívanými kamennými lavicemi

Jelikož říční kamínky jsou velmi příjemné na dotyk a nechladí, jsou kamenné koberce a stěnové systémy vhodné také pro stavbu a modernizace odpočíváren.

Předností stěnového systému TopStone je skutečnost, že nepotřebuje žádné bednění. Přitom je materiál snadno tvarovatelný. Díky tomu můžete v kombinaci s elektrickými topnými rošty vytvořit vyhřívané stěny a zákoutí nebo vyhřívaná kamenná lehátka či lavice, která budou sloužit pro dokonalý odpočinek.

Tip: V místech trvale zatížených vodou, jakými jsou sprchy, se povrch kamenné stěny uzavírá čirým epoxidovým gelem TopGel, který vytvoří voděodolný povrch. V odpočívárnách naopak můžete nechat otevřenou strukturu podlahy, která je příjemná na dotyk.

S unikátní technologií na stěny a podlahy TopStone, lze kamenné koberce pokládat i na starou dlažbu bez nutnosti bourání. Díky tomu nám radost ze saunování přináší modernizované saunové světy, ve kterých přírodní dřevo doplňují stěny a podlahy z říčních, mramorových nebo perleťových kamínků.

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.