Jednoduchá příprava terasy na zimu

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Babí léto ještě přinese několik slunečných a teplých letních dnů.  Doba zazimování zahradních teras a altánků se ale pomalu blíží. Poradíme, jak jednoduše připravit terasu na příchod zimy.

Základem podzimního zazimování teras je úklid zahradního nábytku. Sníh, vlhkost a mráz by nábytek poškodil a způsobil degradaci materiálů i případnou korozi neošetřených kovových částí. Zahradní nábytek před nepřízní počasí nejlépe uschováme v garáži, ve sklepě či v kůlně. Pokud ale pro nábytek nemáme místo, můžeme ho uskladnit zastřešené terase či v altánku. V takovém případě nábytek umístěte co nejblíže ke stěně a přikryjte ho voděodolnou plachtou.

 

Nezapomínejte na podlahovou krytinu

Pokud vaší terasu zdobí venkovní kamenný koberec TopStone, máte vyhráno! Na rozdíl od prkenných dřevěných teras, které se před zimou napouštějí ochrannými oleji, nemusíte kamenným kobercům TopStone věnovat žádnou zvýšenou péči. Povrch stačí zamést od drobných nečistot, případně po letní sezóně vyčistit proudem vody z vysokotlakého čističe. Dále podlahu nemusíte nijak ošetřovat.

Díky svým jedinečným vlastnostem mají venkovní kamínkové koberce TopStone prakticky velmi jednoduchou údržbu. Zdali pak i váš soused má tak snadnou údržbu zahradní terasy?

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.

8.5.2024 - ZAVŘENO - státní svátek!!!