Jarní čistění kamenných koberců

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Jarní čistění kamenných koberců
Jaro je především o probouzení přírody, přípravě zahrádek a také o důkladném úklidu po zimě. Je na čase protřídit nepotřebné věci, zamést příjezdové cesty a zbavit zahradní chodníčky a terasy nánosů šedi, které zde po sobě zima a hlavně topná sezóna zanechala.

Snadné mytí vysokotlakým čističem
Výhodou kamínkových podlah TopStone je jejich snadná údržba. Díky epoxidovému pojivu, které zaručuje soudružnost kamenného koberce, je podlaha odolná vůči různým druhům znečištění.
Při mytí kamenné podlahy jednoduše postačí hadice s vodou nebo tlakový čistič, který spolehlivě odstraní veškeré nánosy prachu a špíny. Při použití tzv. wapky nemusíte mít strach, že by tlak vysokotlakého čističe podlahu poškodil. Proudem vody pak stačí místo po místě důkladně umýt. Máte tak zaručeno, že vaše terasa, chodníček nebo přístupová cesta získá znovu svou původní krásu.

Vraťte podlaze lesk s revitalizačním nátěrem
Postupem času a působením povětrnostních vlivů se může stát, že podlaha po několika letech ztratí svůj povodní lesk. Není to však nic špatného. Pokud si ale přejete kamínkové podlaze navrátit původní lesk, posílit její vazby a prodloužit tak její životnost použijte revitalizační nátěr TopVital.
Tento dvousložkový nátěr se snadno aplikuje malířským válečkem nebo štětcem přímo na čistou a dokonale suchou podlahu. Po vytvrdnutí tvoří čirý povrch, který podlaze TopStone navrací původní vzhled. Takto revitalizovaný povrch je pochozí po 24 hodinách.
Údržba kamenných podlah TopStone není nic složitého, proto přivítejte jaro včasným úklidem, abyste si na vaší terase mohli co nejdříve vychutnávat hřejivé paprsky sluníčka.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.00 hod.