Interiérová podlaha vhodná pro čtyřnohé miláčky

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Domácí mazlíčci dovedou dát podlaze i veškerému vybavení v bytě pěkně zabrat. Ostré drápky mohou některé podlahové krytiny poškrábat během pár dní. Při výběru interiérové podlahy proto dbejte na její vlastnosti. Základními požadavky na podlahovou krytinu v domácnosti, ve které žije pes nebo kočka je především vysoká mechanická odolnost a snadná údržba.

Ostrým drápkům nevyhovuje měkká podlaha

Neustálé utíkání a brzdění domácích zvířat je devastující především pro měkké podlahové krytiny. Obzvlášť v případech, kdy podlaha klouže, a zvířátka jsou nucena zabírat drápky. A právě ostré drápky koček i pobíhajících pejsků dovedou například dřevěnou podlahu poškodit během několika dní.

Chceme-li mít doma čtyřnohého přítele, musíme vybírat tvrdé a mechanicky odolné podlahové krytiny, mezi které patří keramická dlažba nebo kamenný koberec TopStone. Právě kamenný koberec TopStone je odolný vůči poškrábání a zároveň neklouže. Chůze i běhání domácím zvířatům proto nečiní žádný problém.

Snadná čistitelnost od srsti i loužiček

Neméně důležitou vlastností je snadná čistitelnost. Padající chloupky, loužičky od štěňátek a další znečištění se nesmí na povrchu podlahové krytiny zachytávat či přímo vsakovat. Na rozdíl od plovoucích podlah je kamenný koberec TopStone bezespárý. Díky nepropustné úpravě s TopGel proto nehrozí vsakování nečistot do podlahové krytiny. Veškeré mokré nečistoty proto snadno setřete hadrem nebo mopem.

S chlupy ze srsti si snadno poradíte jak samotným vytřením, tak i běžným vysátím. K vysávání navíc nepotřebujete žádný extra výkonný vysavač. Na kamenném koberci TopStone se totiž na rozdíl od tkaných koberců srst nezachytává.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.