Inspirace na použití stěnového systému TopWall

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Před pár dny jsme vyhlásili soutěž o nejzajímavější výrobek z materiálu TopWall. Abyste načerpali inspiraci, přinášíme vám několik užitečných tipů na využití kamenného koberce TopWall.

Praktická šatní stěna

K odkládání kabátů v každé předsíni většinou slouží nábytkové sestavy s věšáky. Ty však zabírají příliš místa. Navíc odložené mokré bundy mohou nábytek poškodit. Dochází totiž k nasátí vlhkosti do dýhy, která se po čase zkroutí a od dřevotřískové desky se odlepí.

Designovou odkládací stěnu s nízkými náklady a s minimálním požadavkem na prostor si díky kamennému koberci TopStone TopWall zhotovíte sami. Inspiraci naleznete v článku Vyrobte si kamennou stěnu pro odkládání kabátů.

Jedinečná kuchyňská linka

Nevíte, jakým materiálem obložit stěnu za kuchyňskou linkou? Uvažujete o obkladech, skle nebo laminátové desce? Zvolit můžete právě kamenný koberec TopWall. Říční oblázky spojené pryskyřicí vytváří nezaměnitelný design. Povrch je bezespárý, snadno čistitelný a odolný vůči mastnotě a vlhkosti. Výhodou je rychlá a nenáročná instalace a dostupná cena materiálu. Více se dočtete v článku Jaký materiál zvolit na stěnu za kuchyňskou linkou.

Stylová obývací stěna

Mramorové a oblázkové stěny TopStone TopWall se skvěle vyjímají za televizí nebo jako doplněk obývacích stěn. Stejně dobře můžete například třemi různě širokými vertikálními kamínkovými pruhy zpestřit velké nástěnné plochy na chodbách, v ložnicích nebo pracovnách. Inspirujte se v článku jak zútulnit váš byt.

Moderní sprchový kout

Nástěnný systém TopStone TopWall plnohodnotně nahrazuje keramické obklady. Bez problémů proto lze použít v koupelnách. Obzvlášť impozantním dojmem působí obložení sprchového koutu. V televizním pořadu Jak se staví sen jsme se podíleli na rekonstrukci koupelny, ve které jsme vytvořili moderní a praktický sprchový kout. Výsledek rekonstrukce naleznete v článku Proměna staré koupelny.

Rekonstrukce krbových soklů

Máte doma krb, který již má svá nejlepší léta za sebou? Dejte mu druhou šanci. Kamenným kobercem TopStone pro svislé plochy snadno renovujete sokly a další vnější části krbů. Navíc kámen a oheň k sobě neodmyslitelně patří a oba prvky se v bytovém designu skvěle doplňují. Návod naleznete v článku Renovace krbových soklů.

Výčet tipů nekončí…

Výše zmíněnými tipy výčet využití kamenného koberce TopWall pro svislé plochy nekončí. Materiál je užitečný pro vytvoření mobilní zástěny, kamenné koupelnové desky nebo renovaci plotové podezdívky, venkovních soklů a celé řady dalších výrobků.

Krom výše jmenovaných možností můžete vytvarovat a zhmotnit s materiálem TopWall Vaše představy v podobě těžítek, stojánků, mís, váz, soliterů apod…..

Vše záleží pouze na vaší kreativitě a zručnosti. Budeme se těšit na vaše originální a zajímavé výrobky. Neváhejte a soutěžte s TopStone :)

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.