Dodejte stěnám moderní vzhled s epoxidovými stěrkami či nástěnnými kamennými koberci

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Působí váš byt neútulně a cítíte se v něm svázaní? Rádi byste obývací pokoj, pracovnu nebo koupelnu vizuálně oživili, ale nevíte jak na to?  Poradíme vám. Designové stěnové stěrky a mramorové stěny zcela změní atmosféru vašeho bytu.

TopStone nabízí dvě zcela unikátní a designová řešení pro úpravu interiérových stěn. Prvním z nich jsou nové epoxidové stěrky a nátěry, které lze použít jak na podlahy, tak i na stěny. Druhým moderním řešením jsou kamenné a mramorové nástěnné koberce z řady TopStone TopWall.

Designové epoxidové nátěry

Epoxidové stěrky a nátěry jsou novým produktem z divize stavební chemie od společnosti TopStone. Tyto stěrky a nátěry se primárně aplikují na podlahy, své exkluzivní využití ale neleznou i na stěnách. Oproti podlahové stěrce disponují stěnové systémy hustší konzistencí.

Díky voděodolným vlastnostem jsou epoxidové stěrky na stěny vhodné pro ošetření stěn koupelen, sprchových koutů a wellness center. Použít je lze také na chodbách bytových domů, v moderních obývacích místnostech či v komerčních prostorách, ateliérech i showroomech.

Stěnu stačí očistit od původní výmalby, napenetrovat a ocelovým hladítkem natáhnout stěrku TopStone EP22 Thixo či produkty EP01, EP02, EP12, EP13 a EP41.

Nebojte se designové mramorové stěny

Patřičný moderní nádech obývací místnosti, ložnici nebo pracovně dodáte designovým prvkem v podobě mramorové stěny TopWall. Mramorové a kamínkové stěny TopStone se skvěle vyjímají za televizí nebo jako doplněk obývacích stěn. Stejně dobře můžete například třemi různě širokými vertikálními kamínkovými pruhy zpestřit velké nástěnné plochy.

Stěnový systém TopWall oceníte i při obkládání soklů krbů nebo kuchyňských barových zdí. Kamenná stěna TopStone vyniká čistými liniemi, vysokou estetičností a nadčasovým designem. Zároveň jsou kamínkové stěny praktické. Disponují vysokou mechanickou odolností a snadno se čistí.

Stěnový systém TopWall je k dostání s říčními oblázky  nebo mramorovými kamínky v široké paletě barevných odstínů. S barevným kontrastem kamínků a vhodně zvolené výmalbě vytvoříte moderní a přitom útulný byt.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.00 hod.