Dejte vaším schodům brand a posilte firemní identitu

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Jednou z mnoha předností kamenných koberců je možnost vyobrazení firemních log a nápisů přímo na jejich povrch. Díky tomu se otvírá možnost, jak designově a nápaditě rozvíjet firemní identitu, zaujmout příchozí zákazníky nebo motivovat zaměstnance.

Vyobrazení nejrůznějších nápisů, piktogramů a log je možné realizovat při pokládce nového kamenného koberce v rámci všech systémů TopStone. Od venkovních chodníků, terasa a schodišť, přes vnitřní chodby a zasedací místnosti až po svislé plochy recepčních pultů.

Vchod do sídla je vizitkou společnosti

Chcete-li vzbudit pozornost příchozích návštěv vašich obchodních partnerů nebo klientů, je vhodné začít již dříve, než se návštěvy setkají s milou recepční. A to přímo před vchodem do budovy nebo provozovny. Kromě celkové úpravy nemovitosti, ve které sídlíte, se velký důraz klade na samotný vzhled vstupu do budovy. Udržované sídlo s uklizeným a upraveným vstupem je totiž vizitkou společnosti. V návštěvách vzbuzuje pocit důvěryhodnosti a prosperity.

Celkový dojem navíc podtrhnete vhodně zvoleným detailem, kterým může být umístění firemního loga nebo nápisu na přístupových schodech. A právě schodiště jsou velmi účinnou formou jak u příchozích návštěv vzbudit pozornost a vnuknout podvědomou informaci či emoci. Při chůzi do schodů se totiž každý dívá pod nohy. Někteří pohled soustředí déle, jiní krátce. I to ale stačí k podvědomé registraci podnětů a informací.

Čím jsou nápisy na schodech užitečné?

Umístění nápisů a vizuálů log na schodištích jsou vhodná pro firmy, neziskové organizace, zájmová sdružení, ale také školy a vzdělávací instituce.

Firemní loga na kamenném koberci TopStone posilují brand společnosti. Nápisy pro změnu mohou heslovitě vyjádřit firemní filozofii a vize společnosti či neziskové organizace.

Ve školách a vzdělávacích institucích výborně fungují nápisy anglických slovíček a frází, ale také fyzikálních vzorců nebo letopočtů s popisem historických událostí, které si žáci snadno zapamatují.

Chcete-li se odlišit a vystoupit z řady, pak firemní nápisy a loga na kamenných kobercích TopStone jsou k tomu skvělou příležitostí.

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.