9 důvodů proč zvolit kamenný koberec do koupelny

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Tradiční český kamenný koberec TopStone vyniká variabilitou použití. Povrch se uplatní jak v exteriérech, tak i interiérech. Mimořádně vhodný je do koupelen. A právě v dnešním blogu představíme 9 důvodů proč umístit kamenný koberec TopStone do koupelny.

Bezesparý povrch – Předností kamenného koberce TopStone je rovný povrch bez spár. U klasické keramické dlažby jsou právě spáry místem, kde nejdéle zůstává vlhkost, zachytává se špína a tvoří se plísně. Kamenný koberec ale tvoří jeden souvislý povrch, na kterém nečistoty ani plísně nemají šanci.

Příjemný na dotek – Říční oblázky spojené ekologicky a zdravotně nezávadným pryskyřicovým pojivem jsou velmi příjemné na dotek. Podlaha TopStone na rozdíl od keramické dlažby nechladí. Strukturovaný povrch zároveň stimuluje senzorické body chodidel.

Voděodolný povrch – S uzavřenou strukturou TopStone Clear je kamenný koberec zcela voděodolný, stejně jako keramická dlažba. Díky tomu lze kamenný koberec instalovat nejen jako koupelnovou podlahu, ale také do sprchových koutů či okolo vnitřních bazénů.

Vhodný pro podlahové vytápění – Kamenný koberec je skvělým tepelným vodičem s dlouhou akumulační schopností. Povrch je proto vhodný pro podlahové vytápění, které lze například instalovat například i pod kamenný koberec ve sprchovém koutě.

Luxusní design – Přírodní povrch tvořený malými říčními oblázky nebo mramorovými kamínky vyniká svým jedinečným a luxusním vzhledem, který vás každým dnem nepřestane překvapovat. Každá návštěva, která vstoupí do vaší koupelny, bude naprosto uchvácena krásou a harmonií kamenného koberce TopStone.

Snadná tvarovatelnost – U pokládky kamenného koberce nemusíte řešit žádné vyměřování a řezání. Povrch se během pokládky dokonale přizpůsobí. Každý sebemenší detail i zákoutí proto materiálem TopStone bez problémů pokryjete.

Vhodný na stěny – Kamenný koberec TopStone není pouze na stěny. Se systémem TopWall lze kamenný koberec aplikovat také na stěny sprchových koutů nebo jako obložení van.

Pokládku zvládnete sami – Šikovný kutil díky přehlednému videonávodu zvládne pokládku sám. A pokud se na pokládku kamenného koberce necítíte, rádi vám doporučíme profesionální pokladače.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.