20 let s námi …

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Firma byla založena v roce 1996 na Vsetínsku a ve svém segmentu má na českém trhu nejdelší tradici a tím i nejdéle ověřenou životnost kamínkových povrchů. Založena byla na prodeji jednoho druhu pojiva a 5 typů kameniva a drobných doplňkových službách. V roce 2013 firma TOPSTONE přesídlila s centrálou do Hranic na Moravě z důvodu rozšíření prodejních a skladových kapacit a lepší evropské dostupnosti a obslužnosti.

Od těch dob rozšířil TOPSTONE mnohonásobě produktovou řadu. Dnes již nabízí 7 druhů říční kamínků, 15 druhů mramorů, 8 druhů perleťových kamínků a komplexní řadu produktových, systémových výrobků od penetrací, hydroizolací, včetně doplňkového sortimentu, nářadí, ochranných pomůcek apod.

Produkty TopStone jsou výsledkem mnoha let vývoje a jsou pravidelně laboratorně testovány. Jejich výroba probíhá pouze z certifikovaných surovin z ověřených a tradičních zdrojů.

Produkty TopStone jsou zdravotně nezávadné a šetrné k životnímu prostředí.

Samozřejmostí jsou služby, jako: pokládka povrchů, technické poradenství, reklamační servis, prodej a závoz materiálu, projektová činnost apod.

TOPSTONE nabízí komplexní Systém kamenných koberců.

Ve spolupráci s obchodními partnery jsme změnou prodejního systému a distribuční strategie vybudovali silnou realizační a obchodní síť. V České republice má TOPSTONE 3 hlavní prodejní místa a prezentační showroomy. (Hranice, Sluštice, Praha), 7 franšízových partnerů napříč republikou, síťovou firmu Dektrade a na sto prodejních partnerů ve stavebních a jiných prodejních jednotkách.

Působení TOPSTONE na zahraničních trzích dosáhlo od dob vzniku také značného rozmachu. Od roku 2013 funguje na Slovensku samostatná dceřiná společnost TOPSTONE Slovensko, s.r.o v roce 2013 jsme položili první metry kamínkového povrchu v Polsku, na Ukrajině a v Kanadě, TOPSTONE působí na trzích v Moldavsku, Chorvatsku, Francii, Anglii, Německu a Rakousku.. a dalších.

V návaznosti na nové, modernější prostory a širší možnosti vznikla v roce 2015 nová Divize stavební chemie. Nabízí špičkové technologie estetických průmyslových podlah vysokých technických parametrů. V široké nabídce jsou technologie litých a nátěrových epoxidových bezrozpouštědlových pryskyřic, čirých epoxidových laků včetně dekorativních povrchů.

V roce 2015 jsme stvrdili systém kvality certifikací dle norem ISO 9001 a ISO 14001.

Co považujeme za největší úspěch uplynulých 20 let?

Důvěra a uznání zákazníků je naším úspěchem a zároveň největší výzvou a zodpovědností pro roky budoucí.

Děkujeme

TOPSTONE s r.o.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.