Úprava předsíně: Vyrobte si kamennou stěnu pro odkládání kabátů

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Jednou z předností stěnového systému TopWall je široká možnost využití. S kamenným kobercem TopWall nahradíte obkládačky v koupelně, vytvoříte designový prvek v obývací místnosti nebo s ním zhotovíte snadno čistitelnou kamennou stěnu za kuchyňskou linku. Další možnosti použití jsme dříve představili v článku Stěnový systém TopWall. Tím však výčet možností použití nekončí. Stěnový systém TopWall je praktickým řešením také pro předsíně.

Designová stěna i věšák v jednom

Odkládací funkci pro kabáty v každé předsíni nejčastěji plní nábytková sestava s věšáky. Ta však může zabírat příliš místa. Navíc odložením mokré bundy dochází k nasátí vlhkosti do dýhy, která má po čase tendenci se odlupovat.

Designovou odkládací stěnu s nízkými náklady a s minimálním požadavkem na prostor si ale můžete vytvořit sami. Stačím vám k tomu stěnovým systém TopWall a několik kusů nástěnných věšáků.

Levné a rychlé zhotovení

Z říčních oblázků nebo mramorových kamínků stačí na stěně v předsíni vytvořit pruh široký 1 – 1,5 m. Výška kamenné stěny může být podle individuálního vkusu od podlahy až ke stropu nebo například jen do výšky přibližně 180 cm.

Po vytvrzení kamenné stěny vyvrtejte v místě plánovaného umístění věšáků díry s průměrem, který odpovídá vámi zvoleným hmoždinkám. Poté do děr vsaďte hmoždinky a přišroubujte věšáky.

Takto jednoduše si sami zhotovíte krásnou kamennou stěnu na odkládání kabátů. Kromě atraktivního designu je stěna také praktická. Snadno se čistí, je příjemná na dotyk a nevadí jí vlhkost od případně mokrých oděvů.

Ilustrační foto.

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.