TopStone podporuje sportovní aktivity dětí

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Český výrobce kamenných koberců TopStone začal podporovat sportovní aktivity dětí. Začátkem prázdnin dostaly děti všech zaměstnanců společnosti nové cyklistické dresy a kraťasy. Nápad inicioval majitel společnosti TopStone pan Bohumil Piešťanský.

Trend posledních let ukazuje na klesající pohybovou aktivitu dětí. Místo volného času stráveného venku děti čím dál častěji usedají k počítačům a méně sportují. Tento trend by společnost TopStone ráda změnila. V rámci své společenské odpovědnosti proto TopStone začal podporovat sportovní aktivity dětí a nechal ušít 21 cyklistických dresů, které dostaly děti zaměstnanců.

„Naší snahou je motivovat děti k aktivnímu pohybu na čerstvém vzduchu a ukázat jim, že sport je zábavou,“ říká majitel společnosti TopStone Bohumil Piešťanský.

V první fázi se TopStone zaměřil na cyklistiku, protože je to nenáročný a rekreační sport, při kterém děti poznají krásy našeho okolí. Zároveň z cyklistiky plyne ještě další výhoda. „Právě jízdní kolo je ideální pro podnikání rodinných výletů. Naší kolegové tak mohou trávit více času s rodinou při společné zálibě,“ dodává pan Piešťanský.

Obdarováním dětí cyklistickými dresy tato záslužná aktivita nekončí. TopStone již plánuje první společné cyklovýlety zaměstnanců a jejich rodin. „Krásně tím spojíme neformální utužení firemních vztahů a čas strávený s rodinou, který je pro všechny z nás velmi důležitý,“ uzavírá Bohumil Piešťanský.

Zaměstnanci i partneři společnosti TopStone se již každoročně účastní otevřeného závodu horských kol na 59 km s názvem Oderská Mlýnice, jehož je TopStone dlouholetým sponzorem.

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.00 hod.