REVOLUCE V KAMÍNKOVÝCH PODLAHÁCH

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Jednodušší už to nebude….

Představujeme unikátní balení TopStone Twinpack, Nové balení doplňkové chemie nedovolí chybovat, Unikátní balení Twinpack zjednoduší přípravu kamenného koberce

Co byste řekli na to, kdybyste nemuseli počítávat mísicí poměr chemie TopStone, připravovat nádoby na její smísení nebo čistit míchací nářadí? Myslíte, že je to nemožné? Nikoliv! Vyvinuli jsme nové revoluční balení TopStone Twinpack.

Twinpack: Jednoduše chytré řešení

Při návrhu nového balení Twinpack jsme se řídili heslem Smart TopStone Solution, neboli chytré řešení TopStone. Naším cílem bylo vyvinout obal, který maximálně usnadní použití chemie TopStone bez potřeby dalšího nářadí.

Jsme hrdí, že vám můžeme představit chytré řešení právě v podobě Twinpacku. Bezkonkurenčně nejlepšího obalu pro skladování a mísení dvousložkové chemie. Do Twinpacku bude od prvního dubna baleno pojivo EpoStone, penetrační nátěr TopFix a revitalizační nátěr TopVital.

Twinpack Smart TopStone Solution

  • Konec ušpiněných rukou a nářadí.
  • Bez potřeby mísícího vědra.
  • Konec záměny mísícího poměru.
  • Bez složitého určování správného poměru.

V čem je Twinpack unikátní?

Balení TopStone Twinpack se skládá z flexibilního obalu, který obsahuje oddělené složky A i B podle zvoleného typu doplňkové chemie. Těmi jsou pojivo EpoStone , penetrace TopFix a revitalizační nátěr TopVital, k těmto výrobkům přibudou do budoucna i další z řady produktů TopStone. Tyto složky jsou od sebe odděleny speciální sponou. Po odstranění spony dojde k promísení obou směsí. Po promísení, jehož doba je vždy stanovena v návodu, stačí obal otevřít a připravenou chemii TopStone aplikovat.

Jednoduchá aplikace ve 3 krocích

  1. Twinpack rozložte a povolte dělící sponu.
  2. Twinpack dlaněmi promněte. Tím se smísí složky A a B.
  3. Odtrhněte roh a hmotu aplikujte podle účelu použití.

U pojiva EpoStone se hmotou zalijí připravené oblázky či mramorové kamínky TopStone. Vydatnost jednoho Twinpacku pojiva je určena na 25 kg kameniva.

V případě penetrace TopFix se hmota nalije do vědra s malířskou mřížkou nebo lakovací vaničky a následně se aplikuje na beton.

Revitalizační nátěr TopVital se lije do lakovací vaničky a z ní se aplikuje na očištěný povrch.

Výhody chytrého balení Twinpack

Unikátní balení Twinpack představuje revoluci při pokládce kamenných koberců TopStone. Námi vyvinutý obal je zcela bezkonkurenční. Usnadňuje práci, zcela eliminuje riziko špatného určení mísícího poměru a zároveň neznečistí nástroje ani osoby pracující s TopStone produkty.

Obrovskou předností balení Twinpack je snadné dávkování. Například u pojiva EpoStone je jeden Twinpack určen přesně pro jedno balení kameniva (25 kg). Díky Twinpacku proto vždy dodržíte přesný technologický postup a docílíte pevného povrchu bez nežádoucích defektů.

Chytré balení TopStone Twinpack, jednodušeji už to nejde…..

 

Kamenné koberce TopStone - váš TOP dodavatel funkčních kamenných koberců s jednoduchou pokládkou.

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.30 hod.