Levné omlazení koupelny ve 3 krocích

Článek byl převzat z archivu TopStone. Aktuální články naleznete v sekci blog.

Přejít na aktuální články

Levné omlazení koupelny ve 3 krocích

 

Říkáte si, že vaší koupelně něco schází? Už vám zevšedněla a potřebuje omladit? Poradíme vám jak levně a hlavně s minimem úsilí dát vaší koupelně nový vzhled.

 

Začněte malováním

Koupelna rázem prokoukne, když vymalujete strop a obvodové zdi. Čím světlejší odstín zvolíte, tím více bude viditelný efekt. Především bílá barva koupelnu projasní a hodí se k většině typů obkladů.

 

Zaměřte se na podlahu

Jestliže koupelnová dlažba má zašlé a nevzhledné spáry, můžete je vyčistit a revitalizovat spárovací hmotou. Je-li ale dlažba částečně popraskaná a celkově zašlá vyplatí se její výměna. Obavy z demolice staré dlažby však nejsou na místě. Novou koupelnovou podlahu snadno zhotovíte s kamenným kobercem TopStone. Ten můžete položit i na starý povrch, jakým jsou dlaždice.

Výhodou kamenného koberce je rychlá pokládka, kterou zvládnete sami, a jedinečný přírodní vzhled. Povrch je navíc bezespárový a s uzavřenou strukturou TopStone LockHard nepropouští vodu.

I když se to na první pohled nemusí zdát, výměna koupelnové podlahy je velkým krokem, který vaší koupelnu výrazně zkrášlí.

 

Nezapomeňte na doplňky

I koupelna je vhodná pro pár nezbytných doplňků. S kamennou podlahou sladíte barvy ručníků, žínek i sanitárních drobností, kterými jsou kelímky na kartáčky či dávkovače mýdla. Svěžest koupelně také dodáte živou květinou.

Během víkendu, tak můžete svou koupelnu proměnit k nepoznání.

 

Zůstaňme v kontaktu

Přejete si dostávat novinky e-mailem a být stále v obraze? Stačí zadat váš e-mail a přihlásit se k odběru novinek.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek. Více informací:Ochrana osobních údajů

Stránky jsou chráněny službou Google reCAPTCHA ochrana osobních údajů a smluvní podmínky.

ISO 9001 ISO 14001

Kontakt

TOPSTONE s.r.o.
Družstevní 442, 753 01 Hranice
+420 580 582 580
info@topstone.cz

IČO: 27782239
DIČ: CZ27782239

Bankovní spojení: 212733206/0300
Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě dne 8. 11. 2006

Provozní doba:
pondělí – pátek: 7.30 – 16.00 hod.